Minusta


Luonnon, ihmisten ja tapahtumien kuvaaja. Joskus kirjoittamalla, joskus kuvaamalla.

Seuraa ja ota yhteyttä myös sosiaalisessa mediassa!

[tg_social_icons style="dark" size="large"]

Tykkää Facebookissa!

Uusimmat postaukset

Menneen maa
Wonderland Vintage
Valokuvan merkitys

Olen karjalaiset juuret omaava valokuvaaja Elimäeltä, Kymenlaaksosta. Olen taltioinut hetkiä kymmenen vuotta; mukaan mahtuu ihmisiä, eläimiä, tapahtumia ja harrastuksia. Mutta luonto on aina pysynyt yhtenä tärkeimmistä.

Valokuvaaminen on toinen työni. Päivätyöni on metsänhoitoyhdistyksessä metsäasiantuntijana, ja kuvaan myös siinäkin työssä mm. lehti- ja yrityskuvia. Opiskelen myös Markkinointi-Instituutissa tiedottajan tutkintoa – kirjoittaminen on yksi unelmistani kuvaamisen ohella.

Haluan kuvata hetket niin kuin ne näen. Jokaisessa pienessäkin sekunnissa – oli se kuinka arkinen tahansa – on omat piirteensä, jotka ansaitsevat tulla ikuistetuksi. Valokuvatessa olen Liisa omassa Ihmemaassani.

Olen rakastanut valokuvia lapsesta asti.  Jos minulla ei ollut mitään tekemistä lapsena, kaivoin isäni diaprojektorin dioineen esiin, ja katsoin ne kymmenettä kertaa läpi. Ihastun aina vanhoista kuvista. Se on suurin syy miksi haluan ikuistaa hetkiä: meidän sukupolvillemme tulee jättää asioita talteen, jotta hekin voivat ihastua aina uudelleen.

Rakastan onnistumisen tunnetta, kun olen taltioinut sen hetken säteilyn juuri sellaisena kuin minä sen näen. Niin että kanssaihmiset pystyvät löytämään ja näkemään sen saman kuvistani uudestaan ja uudestaan.

Uskon 100% siihen, että jokaisesta saa hyviä kuvia. Vaikka kuvattavani monesti sanovat, etteivät ole tottuneet olemaan kameran edessä, kuvauksen jälkeen heidän suustaan pääsee huokaus:” Ai että, olipa kivaa!”

Joten ole rohkea, ja ota yhteyttä. Näytän sinulle, että kuvassa oleminen ei olekaan niin kamalaa!

Tärkeitä arvoja - luotettavuuslaadukkuusluonnollisuus